jan 17
Pynt Bordet med Dekkebrikker Skrevet av kjokkenutstyr
Dekkebrikker

Dekkebrikker

Om du har invitert gjester til middag, eller ønsker å lage en ekstra hyggelig frokost for familien, vil det alltid være ønskelig å pynte opp bordet litt ekstra.

Man tar gjerne frem det peneste serviset, setter frem litt telys og gjerne litt servietter for å gjøre det ekstra hyggelig.

Et godt tips for å enkelt pynte litt ekstra opp på matbordet er å ha noen pene dekkebrikker som man kan legge på. Dekkebrikker gjør ofte det lille ekstra for at et vanlig hverdagsmåltid blir presentert på en best mulig måte.

Ved siden av å pynte opp bordet, vil dekkebrikker også ha flere praktiske fordeler. For det første beskytter man bordet. Dette kan være behjelpelig om man har et bord i tre, eller eventuelt om man benytter en duk man ikke ønsker at skal bli skitten.

Borddekking

Borddekking

Samtidig gjør en dekkebrikke området der tallerken og bestikket legges mykere slik at man unngår så mye støy men får et behageligere og roligere måltid.

Dekkebrikker finnes i en rekke design og fargevalg, så det kan være lurt å velge et design som matcher ditt servise, eller designet på kjøkkenet. Dekkebrikker kommer også gjerne i ulike materialer, så man må også vurdere hvilket materiale man velger for å finne de dekkebrikkene som passer best.

Husk også å kjøpe nok dekkebrikker. Tenk litt på hvilke typer anledning hvor du ønsker å ta dekkebrikkene i bruk og hvor mange gjester det er naturlig at dukker opp på en slik begivenhet. Det er alltid greit å ha noen ekstra dersom det skulle komme noen ekstra gjester.Legg igjen en kommentar

Merk: Din kommentar vil ikke bli publisert før den er godkjent.