jan 04
Gaveidé: Lekre Cognac-glass til Far Skrevet av kjokkenutstyr

Normann Copenhagen Cognac Glass

Fedre skal også ha jul- og bursdagsgaver, men ofte virker det som de gjerne har alt de skulle ønske seg og mer til. Gjennom et voksent liv har de kjøpt de verktøyene, og det kjøkkenutstyret de føler at de trenger.

Samtidig er ønskelisten sterkt begrenset. Om du har en slik pappa selv, kan det være lurt å forsøke å være litt kreativ. Selv om han ikke ønsker seg noe, betyr det ikke at det ikke finnes noe han kan synes er moro eller originalt.

copenhagen-cognac

Liggende Cognac Glass fra Normann Copenhagen

En slik original gave kan være disse cognac glassene fra Normann Copenhagen. Dette spesielt om din far er glad i cognac, eller om han liker å ta seg et glass på fredagskvelden.

Det unike med cognac-glassene fra Normann Copenhagen er at de ligger. Dette gjør de naturlig nok til et lett tilgjengelig samtaleemne når man inviterer gjester på et glass cognac.

Selv om det kanskje kan virke som det er lett og søle når glasset er liggende, har Normann Copenhagen designet glassene slik at man skal kunne benytte de tryggest mulig uten å søle.

Selv om glassene har et morsomt og unikt design, har designerne bak dette cognac-glasset fortsatt satt smak og duft i fokus. Dette så man fortsatt vil kunne oppleve nyansene i cognacen best mulig.

Glasset har samtidig et flott og kvalitetsrikt design. Rikke Hagen som designet disse glassene skal ha uttalt at hun ønsket å lage et cognac-glass som var den perfekte gave til mannen som hadde alt.Legg igjen en kommentar

Merk: Din kommentar vil ikke bli publisert før den er godkjent.